Senaste nytt...


2019-12-10. Hemsidan har varit död i flera år men jag har betalat för ytan den legat på och bestämde mig idag för att försöka starta upp koden igen. Kommer krävas endel tester före jag kan få den att fungera.


13-01-30. Nytt år har vi fått. Snö finns men varken skidor eller enduro har det blivit. Familjefar som man är så har man lagt av sig och gått in i en helt ny fas i livet. Barn och arbete. Från 1 feb så blir det pappaledighet igen. Ledig över sommaren. Det ska bli nice.


12-09-13. Inga bilder från Stångebroslaget blev det men jag åkte. Inte på min hoj men på en lånad. Min fick jag inte igång. Så är det någon som vill bli av med en stator till en -02 husaberg så hör av er. Det gick ganska bra att tävla med tanke på att jag inte åkt på nästan 2 år sedan barnen kom. Men jag kom bara 2 varv så jag har inte ens kollat resultatet. Borde hunnit 3 varv.

Nu har jag börjat jobba igen. 14 månader pappaledig har satt sina spår. Inte lätt att få upp farten. Det finns så mycke annat jag borde göra än att jobba :-)


12-06-05.
Det var länge sen sist. Har haft det fullt upp med att skaffa familj. Vaknade till liv igen i kväll då jag anmälde mig till Stångebroslaget. (nu är det bara att meka hoj). Har inte kört en tävling på många år men nu ska det bli av är det tänkt. Förhoppningsvis ska det bli lite bilder och mer info framöver.


10-11-30. Ny Webbserver fixad för databasen till förstasidan. Om det strular så är det att jag inte fått fart på allt. Men allt ska fungera innom kort.


10-07-12. Tiden går och inte sköter jag min hemsida. Jag har sedan sist jobbat för Siemens på Forsmark. Jag har skött el&styr på revisionen på F2.
Tiden har bara rullat iväg väldigt fort och jag har redan vart på Forsmark över ett år. Förra hösten blev det hjortron plock. Hoppas på en repris i år.
Efter detta blev det en massa jobb på forsmark. Missade även höst jakten. Skidåkning i Schladming blev det i vårvintern med STS alpresor. På bockjakten i våras tog jag revanch med en stor fin bock. Troligen guld. I skrivandes stund sitter jag och svettas. Det är otroligt varmt. Men så ska sommaren vara.


09-08-03. Semestern är slut och jag är tillbaka på jobbet. Den härliga semestern som man sett fram mot ett bra tag försvann i en regnskur. Så känns det nu när jag sitter på jobbet igen. Visserligen så hans det med en tripp till västkusten, laga skorstenen på huset. Kapa lite ved och en blixtvisit i Tyskland. Men det känns för kort och alldeles för regnigt. Men bara för att semestern var för kort och minnet regnigt så var den inte dålig. Fast jag inte hunnit det som var planerat så har den varit avslappnande. Otroligt skönt att släppa tankarna på det vanliga och göra något helt annat. Men nu nalkas hösten. Inga resor planerade förutom bärplock och svampplock i väntan på att jakten ska starta.


09-04-22. Nu är våren här. Det blommar lite här och där och jag har äntligen fått tid att kolla igenom bilder från vinterns två resor. Den första långa resan bar av till Lima Peru. Där jag jobbade i 3 månader med ett kraftverk. Jag bodde på hotel Decapolis i stadsdelen Miraflores. När man jobbar mesta tiden blir det inte så mycke tid till annat men på vägen dit styrde vi via NYC och Miami för lite semester. Det blev även en tur till Machu Picchu vi inkastaden Cusco. Bilder.
Nästa tur gick med STS till alperna för skidåkning. Courmayeur i Italien på södersidan av Mt Bianco / Mont Blanc. Några härliga dagar med solsken och även nysnö att leka i gjorde det till en fin tur. Som vanligt blir det inte så mycke bra bilder som jag vill. Bilder.


09-03-12. Nu har jag lämnat Peru för (vad jag tror) sista gången. Den sista resan dit blev en ganska behaglig resa. Fler roliga personer var där och jag slapp vara ensam om kvällarna. Vi han bla med att forsränna en klass 3 och en klass 4 fors. En mycket kul upplevelse som slutade i träningsvärk i ryggen och axlarna. Har även shoppat lite. Mot min vana. Men lite minnen vill man ju gärna ha med hem. Bla en alpacka mössa som gör sig bra i vårt arktiska klimat. Men nu är det kontorsjobb som gäller och inga äventyr planerade.


09-02-26. Oj vad tiden rullar. Sedan jag senast skrev har jag varit i Peru en månad och även haft en vecka semester i Italienska alperna och är nu tillbaka i Peru. Här närmar vi oss slutskedet vilket gör att pressen ökar lika så snacket om vem som ska göra vad och vems ansvar saker är. Men vädret är varmt och soligt och öl är billigt så det jämnar ut sig. Jag ska försöka få ut lite bilder. Har varit dålig med det men det är tiden som saknas. Må väl.


09-01-14. Har nu gjort två dagar här i Lima. Fick för mig att jag skulle skriva lite blogg dom timmar som kan blir ganska tråkiga på kvällen. Om du har lika tråkigt kan du kolla in http://hybbe.gryttby.se/.


09-01-13. Tillbaka på jobbets hårda bana i Callao, Lima, Peru. Sitter i baracken igen och laddar för arbete. Mulet, fuktigt men behagligt varmt. Ca 22°C. Perfekt med T-skirt och arbetsbyxor. Ska försöka berätta lite om mitt arbete under tidens gång. Så det syns att jag lever.


09-01-01. Då är vi tillbaka på ett nytt varv. Det startar som vanligt med att man skriver årtalet fel och får ändra. Vädret fortsätter och vara vackert och kallt. Sitter och tittar på fåglarna som pickar i sig solrosfrö med en rasande takt för att klara kylan. Försöker känna om det nya året känns eller om det bara är i kalendern det har skett en ändring.
Men jag vet inte. Känner mestadels gårdagens Gott Nytt Års skål i huvudet. Igår var jag för övrigt och tittade på ett mopedrace för rörsta gången. Ett antal personer som med hembyggda sidovagnar kör på en rundbana. Väldigt kul att se dessa skapelser och den kämparglöd som fanns. Bilder. Nu ska det nya året snart invigas med skridskoåkning då det finns isar som håller och är utan stora mängder snö.
Så förhoppningen är att denna vinter ska bli en bra med massor av vinteraktiviteter.

Från oss alla till er alla ett riktigt gott nytt år !!!


08-11-13. Här sitter jag på hotel Radisson, DecaPolis i Mirafloes, Lima, Peru och tänker tillbaka på den senaste tiden. Resan startade med en mellanlandning i NewYork. Där blev det shopping för hela slanten. Efter det fortsatte det mot Miami för lite vila och värme. Boende på ett bra hotel vid Miami Beach och Ocean Drive. Vi solade så mycke det gick och sen blev det god mat och dricka. Även en resa till Everglades och aligatorerna blev det. Och så klart shopping i Sawgrass Mills. Från Miami fortsatte resan till Lima i Peru. Där blev det lite arbete gjort före en tripp till Cusco och MachuPicho tog vid. De sanaste 3 veckorna har ägnas åt arbete. På kvällarna har det blivit lite besök av restauranger. Mycket god mat finns i detta land men vinet kan man låta bli. Om man vill dricka något Peruanskt får det bli PiscoSauer. En dring gjord på Perus motsvarighet till grappa. Den smakar helt ok men slår som en slägga. Vädret om dagarna finns
det massor att önska. Det är för det mesta ca 20 grader och mulet. Det är dammigt och luktar brännd plast. Men ibland kikar solen fram och då får staden en helt annan lyster. Men solen syns sällan till men då den gör det är solen oftst ovan ett tunnt målnlager. Nu är det dags att åka hem .Det finns inte så mycket mer jobb att göra för denna gång. Om det blir någon ny resa vet jag inte. Det får framtiden visa. Jag ser fram mot flygresan med ovilja. Att vara på resa ett helt dygn är inte vad jag tycker är kul men vad ska jag göra. Det har inte blivit så mycket fotat som jag hade hoppats men det beror mest på rädsla för att bli rånad. Ett urval av bilderna kommer upp här senare.


08-08-13. Mitt i värmen avgjordes åter igen stångebroslaget. Som vanligt dammigt och varmt men härlig stämmning och fullt ös. Bilder.


08-08-11. Det är inte ofta det kommer ut något nu för tiden men här kommer några bilder från Chamonix vars UCPA center vi besökte i vintras. Mycke fin snö fick vi men även influensa. Det gjorde att vi inte kunde åka alla dagar och att det blev ganska stillsamt dom flesta kvällarna. Men vädret visade sig från sin bästa sida några dagar och solbrännan fick sitt. Bilder.


08-04-28. Nu har jag äntligen varit ute med kameran och förevigat vårblommorna. Se och njut.


08-03-16. Nu är äntligen bilderna från New York här. Titta här!


08-02-14. Nu har det varit resor igen. En vecka i "The big Apple" New York. En väldigt överväldigande stad. Men när vi var där var det väldigt kallt så dom långa promenaderna frös inne. Efter det blev det skidåkning i Verbier och sedan vidare till UCPA centret i Chamonix. Bilder är på väg!


08-01-03. Ett nytt år !
Ett nytt år är här och med det nya möjligheter och nya omöjligheter. Året började dåligt för mig med kliande nässelutslag. Men fortsättningen ska bli bättre. Det snöar och med lite tur så kommer även kylan så det kan bli en bra endurovinter. Vinterenduro -07 gick inte till historien så vi får hoppas på -08. För övrigt ska det ska även bli endel skidåkning och lite resande så det kan bli nya bilder att skåda.


07-11-23. GLÖGG.
Jag efterlyser bra recept på glögg. Jag har ett liggandes under länken "Dricka" men vill lägga till fler på min sida. Skicka mail eller lägg länk eller recept i Gästboken. Tack på förhand.


07-11-09. Nu kommer äntligen lite bilder efter GGN -07. En tävling som startade i regn och slutade i sol. Blött och kladdigt som det ska men också väldigt kul. 9 starka från ÖMCK var med. GGN -07 bilder


07-11-07. Gå gärna in på min gästbok och skriv lite om vad du har på hjärtat.
Please write in my guestbook. Follow the link to the left (Gästbok). And then choose "Skriv ett inlägg" to add one new post in the guestbook.


07-09-24. Nu har GRYTTBY.SE uppgraderats till v2.0. En ny layout och databas baserad förstasida och nu även med en gästbok för er att skriva i. Den egentliga skillnaden ligger i att det blir enklare för mig att lägga till kommentarer och enklare för er att kommentera. Välkommna !!


07-06-13. Nu är jag hemma igen efter den sista resan till Israel (vad jag vet). Nu har jag sorterat bilderna och lagt ut några för allmän beskådan som utlovat. Bilder.


07-05-20. Jag har varit hem ett tag men är nu tillbaka i det förlovade landet. Var ut och vandrade runt i staden igår. Kollade av stranden och parken med gamla staden. Åt en glass vid kiosken. Fick min första solbränna. Det är svårt att känna värmen när man går i vågskvalpet hela tiden.


07-04-14. Igår var det dags att besöka Jerusalem. Väl där upptäckte vi att det var stängt in till de störta helgedomarna så vi gick omkring i staden och kollade på folk istället. Underbara basarer i dom trånga gränderna med fullt av folk. Härlig kontrast mot Ashkelon där gatorna är breda och tomma. Sedan satte jag mig på stranden och väntade in solnedgången och fick ett par härliga bilder. Bild1, Bild2. Dagen före åskade det och jag han med en bild. Bilder från Jerusalem kommer senare.


07-04-10. I väntan på värme kommer här ett par bilder från Ashkelon i Israel. Där jag nu är för att jobba lite. Jag bor på Holiday In precis vid stranden och har en underbar vy söderut över staden och havet. Staden är förövrigt ganska tråkig men kanske blir bättre när mer värme kommer. Vi får se. Bilder.


07-03-04. Springtime! Våren är här. I lördags tittade de första blommorna upp i snökanten. I den varma solens och blommornas närvaro så togs även grillen fram. Bild1, Bild2.


07-02-26. Den 16de februari åkte jag till Zermatt för att åka skidor. På vägen hem blev det en natt i Amsterdam. Bilder.


07-02-26. Nu efter mer än en månad så har jag plockat ihop några bilder från min skidvecka i Dizin i Iran. Jag åkte dit med Pathfinder och Mattias. Flyg från arlanda till Teheran. Minibuss till hotell dizin i Dizin. Hotellet håller bra standard med tanke på vilket land man bor i. Som på alla andra ställen detta år var det tunt med snö. Det var 50 till 100 cm mjuksnö men dålig botten vilket visade sig på skidornas undersida. Överlag en trevlig och avslappande resa. Här är bilderna.


07-01-01. Then we have a New Year. I'll hope it will be as good as the last one or better. The future will tell. Happy new year. Here is some pics.


06-12-31. På denna årets sista dag vill jag speciellt önska alla vänner i världen som jag inte har pratat med på det senaste ett riktigt Gott Nytt År. Skål!!
To all friend all over the globe, Happy New Year. And to you out there that I haven't been in contact with for a long time. I do miss U. Happy New Year!!!
Cheers!!!


06-12-26. Nu är äntligen julen över så vi får jobba lite före nyår. Jag har tillbringat julen att återhämta mig från resan till Borneo. Jag har sortera bilder och fixat ett album så att det ska vara lätt för er att titta. Vi åkte med Intrepid travels på deras 13 dagars tripp över Sabah som är den norra delen av Borneo. På vägen hem stannade vi ett tag i Kuala Lumpur. Bilderna


06-11-24. Några bilder. Uppdaterat med lite från Norr Mälarstrand.


06-11-21. Nu närmar sig julen med stormsteg. Första snön har landat men försvunnit igen. Nu är även året enduroklassiker avslutad. Bilder från Stångebroslaget, Ränneslättsloppet och Gotland Grand National kommer finnas under Enduro sidan.


06-10-02. Några bilder från Anneli och Thomas bröllop på barnens ö.


06-09-28. Några bilder.


06-09-22. Efter strul med servern så ska den rulla igen. Lite nya komponenter. Cool bild.


06-08-31. Det är så härligt med fina solnedgångar.Bild från Stockholms skärgård.


06-08-29. Finally the server is up. Its a slow conection but is should work. Browse the pictures and rightclick the big picture you want. "Save picture as". And you get it! Divining at triu (With big pictures)


06-08-28. Nu har höstens och skogen läckerheter kommit. All skogens svamp. Underbar till allt kött eller bara att steka.


06-08-24. Nu kommer hösten fort. Enduro SM är klart. (Bilder på http://omck.se) Dimmorna ligger sköna och tunga på morgonen.


06-08-08. En skön bild jag tog i sommar på västkusten.


06-08-02. Now I have manage to get some thumbnails on the webb from the divingweek on corsica. There is still problem with my server so links to big picture will be here soon. Send me a mail if you want some full res pictures. Divining at triu


06-07-31. Due to thunder most files and pictures cant be reached from the webb. I hope to get everything up and running this week.


06-07-24. Home from Corsica after one week of diving at the UCPA center at Triu Funtanella and one week going around the island by car. I will put pictures at the web as soon as possible.


06-07-04 Det tar tid innan vissa bilder kommer ut på webben men här är några från motordagarna på Tierps flygfält.


06-07-03. En första test av min nya kamera.


06-05-17. En bra bild från en fin kväll med grillning vid Vårhäll.


06-05-15. Det har varit riktigt dåligt med bilder mm på ett tag. Här kommer några bilder från påskens skidtur upp till Helags.


06-02-23. Våren är här.Iallafall om man tittar på dom första blommorna här i gryttby. Vinter enduron tar slut i helgen. Isarna försvinner. Snötäcket likså. Våren står för dörren. Mmm härligt. -1- -2-


06-02-23. Rally. Här är tre körningar på samma rallysträcka med Peter vid ratten och Anders som kartläsare.


06-02-09. Johan. En polare till mig är ute på långresa. Australien, Nya Zeeland och Thailand. Johan har ett bildarkiv
där han lägger upp bilder under resans gång. Spana in!


06-01-03. Skidsäsongen är här. Vid nyår var vi ett gäng i Åre och firade. Här finns några bilder.
Dagarna är lite korta vid den här årstiden. Det är lite kallt men vad gör man inte för en After-Ski!


05-06-07. Hej alla glada! Nu har killen blivit gammal(30år 19 i sinnet). Här är bilderna från festen.
Om du inte var med så har du missat något. Jag vill även påpeka att det finns en hel del roligt/intressant/sjukt på min server.


05-03-22. Nu har våren kommit till gryttby. -1- -2- -3-


05-03-21. Nu finns en hög bilder från vår resa till åre. Ni får klara er utan kommentarer (för många bilder). Någon film kan komma senare. Ha tålamod, det är lång laddtid på bilderna. (Akta er för hårdrocksgudarna)


05-01-26. Här är en skön bildserie som ni måste se.


05-01-13. Välkommen till det nya året. Jag har samlat på mig lite nya bilder som kommer ut snart. Jag håller också på med Örbyhus MCK hemsida som snart ska innehålla en stor del av enduromaterialet. Adressen är ömck.se eller omck.se . För att kunna använda ÅÄÖ behöver du en plugin som kan hämtas på NIC.SE .


04-12-02. Nu startar snart Dala vinter enduro cup. Den 11 december i Årsunda drar det igång. Då finns det endel som man bör tänka på. 1 -> Din form. Smidighet och snabbhet i kropp och huvud . 2 -> Klädsel som sitter bra och värmer. 3 -> är ditt fordon i toppskick ? 4 -> När du nu har kommit till tävling så finns det några saker att se upp med. -> Risken att trilla av . -> Fasta hinder. -> Stenar . -> Vattenhål . Om du nu klarar dessa problem så blir det en bra tävling i Årsunda. Det blev inga bilder från novemberkåsan men en film skall dyka upp. Tipps från webmaster. Gör som KTM! Köp Husaberg!!!


04-11-26. Så här kan man spela innebandy.


04-11-19. November igen. NovemderKåsan går i morgon. Vi ska dit så vi får hoppas på en fin dag, kväll och natt. Underhållningen ska det nog inte bli fel på. Ska även försöka få några bra bilder och kanske någon filmsnutt. Tills vidare kan ni titta på denna bildserie. < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >.


04-11-04. Visst. Idag får du läsa datumet från vilket håll som helst. Coolt. Behöver du en MB logga? Jag läste idag om en kille som kan överdriva en hamburgare lite. 1 2 3 4. Nej inget för mig. Jag föredrar nog en kycklingburgare.


04-10-24. Hösten äro kommen. Den första grytan glögg är urdrucken. Dess värme och yrsel spred sig som brukligt snabbt i kroppen. (recept finns under "Dricka"). Sommaren är över, inget mer badande eller cyklande. In med folk och under tak. Ta det lugnt och invänta snön, vinteraktiviteter och tomten. <>


04-09-22. Om man läser tidningarna nu för tiden så står det ofta om hur läkare felbehandlar sina patienter. 1 2. Vad ska man säga om irak krigets alla kidnappningar. Man kan ju tro att vissa är icensatta. Har du någon gång funderat över har man får tag i dom snygga brudarna, man tränar och ligger i men det hjälper inte. Svaret är pengar. Nu när hösten har kommit kan det vara skönt med sommarbilder. 1 2. Här kommer lite smått och gott från trafiken.1 2 3 4 5. Jag har hittat ett bevis för att forskare ibland inte vet vad dom pratar om. Kolla in denna vision om hur en hemdator skulle se ut år 2004.


04-09-03. Film från Österrikebanan på enduro sidan. <1 2 3.


04-07-02. Har kollat igenom lite gamla bilder. Har hittat några som är värda en titt. En snabb rymdfärja. Smarta experter. Undrar om metrologerna har hört talas om det här problemet. Snygg airbus. Överlass.


04-05-25. Nu finns äntligen enduro-bilder från 6-timmars i Bergby ute. Flera HillClimb bilder har kommit.


04-05-24. Den 22 var det HillClimb på Ullnatippen. Dom första bilderna finns nu ute.


04-05-13. Nu har det vart lugnt ett tag igen. Jag har njutit av våren som har anlänt. I helgen så är det 6-timmars enduro i Bergby. Jag hade hoppats att få tag i en videokamera för att kunna visa banan men jag kommer nog bara att få några bilder från depån. Jag återkommer med info om hur det gick (Bättre eller sämre än förra året). (Insurance photos hall of Fame 1,2,3,4,5,6)


04-04-08. Närmar sig påskledighet. Som vanligt är det risk för överdos av ägg. Man om det inte har dödat mig förr så ska det nog inte hända i år heller. Jag skulle vilja varna alla trafikanter för den kommande ledigheten eftersom det är den farligaste året. Ta det lugnt> och ha en GLAD PÅSK !! * * * * * * * * * * * * * *.


04-03-25. Nog visste jag att tidningarna var snabba men ... Nu har det hänt. Man jobbar så mycket att man inte hinner ta hand om sin bil. Fjädringen är
slut så att men måste burka i kurvorna. Så dåligt är taket 2 3 så att det snart rasar av. huven >2 3 4 5 6 7. I går pajade den totalt så det blev till att ta hem den på annat vis. Men det är bara att flina och ta något annat fordon.


04-03-18. Våren är här. Vårkänslorna kommer och planerna för vad man ska hinna med på den korta sommaren. Åka endel motorcykel --. Ta upp nånliftare. Kolla på nåt rally, vara lite ute i naturen, ta en dricka i jaktstugan.


04-03-10. Det är inte många bilar jag tycker är snygga. Jag brukar inte gilla MB men jag har hittat en jag skulle vilja ha. 1-2-3-4-5-6. Det är nog lättare att göra en bil cool. Men om man inte> passar sig kan det helt galet.


04-03-09. Puh, klarade kvinnodagen utan några större anmärkningar. Första gången tror jag. Dom snackade på radion om att det finns spår efter vatten på mars. Vad ska vi dit och göra? Alla ställen dit jänkarna åker så blir det protester. Många undrar varför, men jag tycker det är självklart med en sån ledare. Ingen törs ju lita på honom.


04-03-08. Idag firar vi den internationella kvinnodagen. Skillnaden blir visserligen inte så stor mot alla andra dagar då vi alltid tänker på kvinnor. Det som märks är att vi inte bara tänker på kvinnor utan även skall vara extra snälla och trevliga mot kvinnorna i vår närvaro (om det går att vara trevligare). Så då tar vi tillfället i akt och gratulerar en speciellt go kvinna som heter Petra. Hon är den som lyser klarast på vår himmel och förtjänar denna utmärkelse. Andra dagar vi firar är den lokala Krogsvängen, pilsnerhäveridagen och när min säng fyller år.


04-03-07. Vintercupen tog slut i helgen. Det blev tyvärr inga bilder tagna. (synd då en ÖMCK:are var på pallen). Avlutningen var i Hedemora. Resultat tävling. Resultat cup.


04-02-26. Några nya länkar har tillkommit. Om ni tycker att webmaster är kass så ska ni veta att det inte är så lätt. Svårt att se, dåliga tangentbord och för ont i röven för att sitta. Tänk på det innan ni klagar.


04-02-23. Ett glöggrecept och ny sida har tillkommit. Datamängden har ökat.


04-02-20. Några nya endurobilder. Hofors, Enköping, Gävle, Västerås och mc mässan.


04-02-12. Förkyld, typiskt när vinteraktiviteterna ska starta. Kolla in dom här .(powerpoint)


04-01-21. -14°C i morse. Det tog 20 min innan värmen spred sig i bilen. Då undrade man varför man bor i detta landet. Men det är snön som gör vintern. Man kan leka i snön, göra snögubbar, åka skridskor och skidor. Får man lite hjälp ibland så går allt bra.


04-01-11. Äntligen en webbkontakt igen. Vintern har kommit efter allt töande.


03-10-24. Fredag igen. Ännu en vecka är slut. En tung vecka. Mycket tid vid datorn men det blir nog mer i helgen så frågan är om man kommer få plats vid datorn nästa vecka. När man har tröttnat på datorn så kan man alltid göra en grill av den. Det är viss risk för att helgen blir tung, så man får passa sig så inget oväntat händer eller man tappar huvudet. Om man lånar en bil, en dyr bil. Då bör man sköta sig bättre. 1-2-3-4-5-6-7. Kolla in den här sidan. Ner med nallarna och så hoppar dom upp igen.


03-10-22. Kolla in hunden som jag fick. Man kan ju undra vem som är pappan. Testa den här om du törs. Kolla in Isabel, vacker tycker jag. Nu är det äntligen bevisat att det är lätt att bli bortglömd om man inte gör sig hörd på jobbet.


03-10-10. Vad kan man göra med endurohojen på vintern frågar många. Dubbdäck är det som gäller för mig men det finns andra som har bättre ideer. -2-3-4-<5web. Hittade en underbar bild som ni måste se. För övrigt så går livet vidare. Endel kunder som klagar men det finns alltid dom som har det värre.


03-09-26. Varför GRYTTBY.SE ? Jo, det är i och runt omkring som jag och dom andra på hemsidan bor. Så jag tyckte att det skulle passa med det namnet på hemsidan. Hur kan man vilja bo där ute? Tycker man om landet så är det ett bra alternativ. Det finns både öppet landskap och skog intill. Många undrar hur man årkar pendla till jobbet om man jobbar i stan (uppsala / stockholm). Det går utmärkt bara man har en bra bil som inte strular. Det fina med att bo på landet uppväger resan. Men visst, ibland när det regnar som värst skulle man kunna bo i stan men det kommer fina dagar efter dom dåliga.


03-09-25. Skruvade hoj igår. Fick äntligen fart på elsystemet som det är tänkt att det ska fungera. Blev så klart tvungen att prova en sväng före läggdags. Vaknade trött, huvudet var tomt, på med kläder och brillorna, en titt i spegeln, slog en drill. Drog fast ballen i gylfen, svimmade utav smärtan. Livet går vidare.


03-09-23. Livet fortsätter som vanligt, grannens kaxiga ungar, elaka djur, ful bil och kaxiga tjejer.


03-09-22. Måndag igen, en hel orörd vecka framför oss. Vissa har haft en kul helg, andra har haft problem med där . Men man ska inte klaga, det finns dom som har det värre. Surfade lite idag och hittade en stor hoj för stora män. Hojen gör enligt beräkningar 480km/h och 0-100 på 2,5 sek. Men med en vipermotor mellan benen så blir det väl . Lite fler seriestrippar har jag även lagt in.


03-09-18. Lite nya seriestrippar. Endurotävling i Bergby.


03-09-17. Endurosidan har fått fler bilder från tävling och träning.


03-09-16. Gryttby.se har sett dagen ljus. Sidan är fortfarande väldigt tunn men innehållet kommer att öka allt efter tiden går. Några bilder är upplagda från i våras.